ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ

Το μασάζ δεν περιορίζεται πλέον σε SPA πολυτελείας και ακριβά γυμναστήρια. Στο Massage.Me προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας. Συνδυάζοντας τη σοφία της ανατολίτικης ιατρικής, με την επιστημονική πρόοδο της δύσης, δημιουργούμε υπηρεσίες οι οποίες ισορροπούν ένα κουρασμένο σώμα, μυαλό και ψυχή. Έτσι το μασάζ ανακουφίζει από την ένταση που «χτίζει» το καθημερινό στρες και η πολυάσχολη καθημερινότητά σας, ενώ βοηθούν να διατηρείτε καλή υγεία και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Τα ευεργετικά αποτελέσματα ενώς μασάζ είναι πολλά: Χαλαρώνει τους μυς και τους προσφέρει ευλυγισία, προλαμβάνοντας τραυματισμούς. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την αρτηριακή πίεση και βοηθά στην καλύτερη στάση του σώματος. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα προλαμβάνοντας ασθένειες. Επίσης, ενεργοποιεί την απελευθέρωση ενδορφινών, των φυσικών παυσίπονων του σώματος, στο μυαλό και το νευρικό σύστημα! Τώρα πλέον γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να εντάξετε το μασάζ στο πρόγραμμά σας. Οι οικονομικές μας τιμές και οι ευέλικτες διάρκειες των μασάζ μας δεν σας επιτρέπουν καμία δικαιολογία.

Κάντε τώρα την αρχή και μπορείτε να μας ευχαριστήσετε αργότερα!
 

ΜΑΣΑΖ ΑΙΘΟΥΣΑΣ


Ταξιδέψτε μαζί μας στα μυστικά της Ινδίας.

Μία αρχαία φιλοσοφία από την Ινδία έρχεται να καταπραΰνει τα προβλήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής – άγχος,συναισθηματικό μπλοκάρισμα, ψυχοσωματικά προβλήματα, μυικές εντάσεις - με μια ολιστική προσέγγιση: H Ayurveda.

Ayurveda σημαίνει Γνώση της Ζωής. Κύριος σκοπός της είναι να φέρει ισορροπία στο σώμα και στην ψυχή, μέσα από μια ιεροτελεστία, η οποία με την εναλλαγή αργών και γρήγορων κινήσεων, βαθιάς κι επιφανειακής μάλαξης και με τη βοήθεια της αρωματοθεραπείας, προσφέρει αποφόρτιση και χαλάρωση αλλά ταυτόχρονα, τόνωση και ευεξία.

50' - €35, 90’ - €60

Ιδανικό για...ντροπαλούς! Στο Thai Yoga massage δεν χρειάζεται να βγάλεις τα ρούχα σου καθώς αποτελείται κυρίως από διατάσεις, βαθιές ρυθμικές πιέσεις στις ενεργειακές γραμμές του σώματος και παθητικές κινητοποιήσεις με στόχο την ελαστικότητα και την τόνωση του σώματος.

Στην Ανατολή το αποκαλούν "η γυμναστική του τεμπέλη"! Βελτιώνει άμεσα τη στάση του σώματος και απελευθερώνει τη νευρική ένταση ενεργοποιώντας τη ροή της ενέργειας. Απαλλάσσει από πόνους στη μέση, πονοκεφάλους, άγχος, αϋπνία και νευρική ανισορροπία. Αντιμετωπίζει τα λεμφικά πρηξίματα καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία των υγρών.

ΟΧΙ, δεν πονάει! Αλήθεια!

ΝΑΙ, κάνει για κάθε ηλικία!

Αφέσου στα χέρια μας!

30’ - €25 / 50’ - €35 / 70' - €50

Χαλαρώωωωωωστε. Ήρθε η ώρα του μασάζ. Στη διάρκεια της συνεδρίας μας θα ασχοληθούμε μόνο με την ψυχική και σωματική σας ηρεμία. Σε αυτό το μασάζ θα εφαρμόσουμε ήπιες τεχνικές οι οποίες όμως δρούν σε βάθος, με στόχο να εκτονώσουμε το μυαλό σας και να ανακουφίσουμε κάθε πονεμένο μυ του σώματός σας.

 • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Όλο το σώμα
 • Δυνατότητα προσθήκης θερμών ηφαιστειακών πετρών (hot stones) χωρίς εξτρά χρέωση.
30’ - €25 / 50’ - €35 / 70' - €50

Το Healing μασάζ είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε μυικούς πόνους. Θα πιάσουμε έναν-έναν τους μύες σας, και θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να αποβάλουμε την ταλαιπωρία στην οποία τους υποβάλλετε κάθε μέρα. Δουλειά στον Η/Υ, κουβάλημα και καθιστική ζωή είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας; Μήπως η πολλή γυμναστική έχει κουράσει κάποια μέλη σας; Θα τα φτιάξουμε όλα, ώστε να μπορείτε να συνεχίζετε να τα βγάζετε πέρα με την καθημερινότητά σας. Με αργές κινήσεις οι οποίες στοχεύουν στο βάθος των μυών και του συνδετικού ιστού τονώνουμε όλους τους μυς απο τους εξαντλητικούς καθημερινούς ρυθμούς.

 • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Όλο το σώμα ή έμφαση μόνο στο μισό.
 • Δυνατότητα προσθήκης θερμών ηφαιστειακών πετρών (hot stones) χωρίς εξτρά χρέωση.
30’ - €25

Βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας, καθυστερεί το γκριζάρισμα και καταπολεμά τις αϋπνίες. Αλλά ο βασικός λόγος για τον οποίο θα διαλέξετε αυτό το μασάζ είναι η χαλάρωση που θα νοιώσετε.

Μαζί με το κεφάλι, θα κάνουμε μασάζ και σε αυχένα, πλατη. Τα νεύρα που πιάνονται από τους τεταμένους μύες της άνω πλάτης και του αυχένα πολύ συχνά σχετίζονται με πονοκεφάλους. Ετσι ένα μασάζ κεφαλής θα ήταν μισό χωρίς μασάζ πλάτης και αυχένα.

 • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Όλο το κεφάλι -τριχωτό και πρόσωπο- και πλάτη.
 • Επιλογή προσθήκης: Λάδι
30’ - €25

Η πρώτη ρυτίδα; Μια νέα ανάμεσα σε πολλές; Ακόμα και αν δεν έχετε, η ένταση της καθημερινότητας αποτυπώνεται στο πρόσωπο μας. Το μασάζ Forever Young θα μαλακώσει τους τεταμένους μύες, θα ενυδατώσει και θα αυξήσει την παραγωγή του κολλαγόνου στο δέρμα σας. Οι ρυτίδες θα μειωθούν σταδιακά και το πρόσωπό σας θα αποκτήσει λάμψη υγείας και φρεσκάδας.

 • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Όλο το πρόσωπο και λαιμός.
 • Δυνατότητα προσθήκης θερμών ηφαιστειακών πετρών (hot stones) χωρίς εξτρά χρέωση.
 • Ρωτήστε το προσωπικό μας για την επιλογή πακέτων πολλαπλών επισκέψεων.
50’ - €35

Η κυτταρίτιδα είναι μία αναπόφευκτη πραγματικότητα για πολλές γυναίκες. Με λίγα μυστικά όπλα όμως μπορεί να μειωθεί. Η καθιστική ζωή δεν επιτρέπει στο αίμα να ρέει φυσιολογικά στο πίσω μέρος των μηρών.

Τοξίνες οι οποίες δεν αποβάλλονται λόγω της κακής κυκλοφορίας δημιουργούν ένα σκληρό περίβλημα γύρω από τα κύτταρα του λίπους. Έτσι αυτά δημιουργούν την γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Οτιδήποτε αυξάνει την κυκλοφορία και την οξυγόνωση του αίματος ή βοηθά να σπάσει το προαναφερθέν περίβλημα, καταστρέφει την κυτταρίτιδα.

Το Photoshop μασάζ συνδυάζεται με στεγνό peeling βούρτσας για καλύτερη εισχώρηση των "θαυματουργών" ελαίων στο δέρμα.

 • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Στους μηρούς κυρίως. Σε περίπτωση προβλήματος και σε άλλα σημεία μιλήστε μαζί μας.
 • Ρωτήστε το προσωπικό μας για την επιλογή πακέτων πολλαπλών επισκέψεων.
50’ - €35

Η λέμφος πρέπει να κυκλοφορεί.
Τελεία.
Όταν κυκλοφορεί, ξεπρηζόμαστε και αποτοξινωνόμαστε. Όταν αναπνέουμε μολυσμένο αέρα και καταναλώνουμε χαμηλής ποιότητας τρόφιμα και υγρά, συσσωρεύουμε τοξικά απόβλητα της μεταβολικής διαδικασίας μέσα στο σώμα μας. Νοιώθουμε κουρασμένοι, η διάθεσή μας αλλάζει απρόβλεπτα και δημιουργείται ένα δυσάρεστο φούσκωμα. Η λέμφος συνεχίζει να αυξάνεται, αλλά λόγω έλλειψης της δύναμης να κινηθεί, μένει στάσιμη και μας κάνει να συνεχίζουμε να πρηζόμαστε. Το λεμφικό μασάζ αντιμετωπίζει ακριβώς αυτό το φούσκωμα, αποτοξινώνει και ανανεώνει το σώμα σας.

 • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Στις γραμμές ροής της λέμφου.
 • Ρωτήστε το προσωπικό μας για την επιλογή πακέτων πολλαπλών επισκέψεων.
70' - €50

Η απόλυτη χαλάρωση! Ενώνοντας τη δύναμη των hot stones με τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου πάνω στο δέρμα και αρχαιοελληνικές τεχνικές, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό μασάζ. Μία ολιστική μέθοδο μασάζ για την ψυχή και το σώμα η οποία δρα σε πολλά επίπεδα. Κάνει τους ταλαιπωρημένους μυς να χαλαρώσουν και την επιδερμίδα να θραφεί σε βάθος.

Επιπλέον το Signature μασάζ θα προσφέρει γείωση στο σώμα! Άλλο ένα πολλαπλά ευεργετικό στοιχείο.

 • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Όλο το σώμα και το κεφάλι.
 • Δυνατότητα προσθήκης θερμών ηφαιστειακών πετρών (hot stones) χωρίς εξτρά χρέωση.
30’ - €25

Ένα μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους, ηλικίας από τριών ως δεκατριών ετών. Ξεκινάμε με διατάσεις που χαλαρώνουν τους μύες από το διάβασμα και το παιχνίδι. Συνεχίζουμε με χαλαρωτικό μασάζ με σοκολάτα που βελτιώνει τη διάθεση, απομακρύνει την υπερένταση και βοηθά στην αποβολή του άγχους.

Ιδανικό για πριν τον ύπνο και όχι μόνο.

 • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Όλο το σώμα .
  30’ - €25 / 50’ - €35

  Τηλέφωνα, τρέξιμο, συνεχόμενα meeting και σκέψη, πολλή σκέψη. Εσείς χρειάζεστε κάτι παραπάνω από χαλάρωση. Χρειάζεστε και τόνωση.

  Αυτό που σας δίνουμε είναι ένα μασάζ που δουλεύει σε σωματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο. Το Business Tonic είναι ένα διεγερτικό μασάζ που στοχεύει στην αποσυμφόρηση των κουρασμένων άκρων και τη χαλάρωση του ταλαιπωρημένου αυχένα. Ταυτόχρονα όμως τονώνει το κυκλοφοριακό σύστημα και προσδίδει ενέργεια.

  Είναι ιδανικό για πριν και μετά τη δουλειά ή ως ένα ευχάριστο διάλλειμα από αυτήν, όταν έχετε την πολυτέλεια.

  • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Κεφάλι, αυχένα/πλάτη και πόδια. .
   50’ - €35

   Μασάζ με τσίπουρο; Σωστά διαβάσατε. Tα αποτελέσματα αυτού του θερμαντικού μασάζ με τσίπουρο θα σας εκπλήξουν. Το μασάζ αυτό είναι θερμαντικό και έτσι ανακουφίζει και αιματώνει τους κουρασμένους μυς. Βοηθά στην αποσυμφόρηση του κυκλοφορικού και τονώνει το αναπνευστικό. Επίσης είναι ιδανικό για την αποφυγή και την αντιμετώπιση του κρυολογήματος.

   • Που θα εφαρμόσουμε τα μαγικά μας: Όλο το σώμα.
   • Δυνατότητα προσθήκης θερμών ηφαιστειακών πετρών (hot stones) χωρίς εξτρά χρέωση.
   30’ - €25

   Είναι η "βάση μας". Όλη μέρα μας πάνε όπου θέλουμε και μας στηρίζουν αδιαμαρτύρητα. Ανταμείψτε τα λοιπόν κι εσείς με ένα Foot Heaven! Ξεκινάμε με ένα ανακουφιστικό ποδόλουτρο με ιαματικά άλατα και δροσιστικά αιθέρια έλαια. Συνεχίζουμε με μασάζ σε πέλματα και γάμπες που τονώνει αλλά και χαλαρώνει ταυτόχρονα τα πόδια σας! Ετοιμαστείτε να πετάξετε!

   30’ - €25 / 50’ - €35 / 70' - €50

   Tι κοινό έχει η γιαγιά σου με τον Ιπποκράτη? Λατρεύουν και οι δυο τις βεντούζες! Και υπάρχει πολύ καλός λόγος γι'αυτό: βελτιώνουν τη ροή του αίματος, απομακρύνουν τις τοξίνες μέσω τις λέμφου, μειώνουν το μυικό πόνο, ανακουφίζουν ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους αλλά και το αναπνευστικό, ειδικά όταν υπάρχει βήχας, άσθμα και κρύωμα. Τέλος ανακουφίζουν από τους πόνους της περιόδου! Κάτι άλλο? Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε μαλακές βεντούζες απο σιλικόνη που δεν πονάνε ιδιαίτερα και θα τις κάνουμε συρτές για να μην αφήσουμε σημαδάκια. Σούπερ!

   Τι θα λέγατε για την απόλυτη χαλάρωση;Τι θα λέγατε για μια φυσική λύση με απόλυτα χαλαρωτική και θεραπευτική δράση; Αφέσου στα χέρια μας! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την αρωματοθεραπεία. Επέλεξε τα αιθέρια έλαια που σου ταιριάζουν και αφέσου στη δύναμη της αρωματοθεραπείας! Τί είναι η αρωματοθεραπεία; Η αρωματοθεραπεία είναι ο κλάδος εκείνος της βοτανικής ιατρικής που στοχέυει στη θεραπεία νου, ψυχής και σώματος με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Τα αιθέρια έλαια είναι αγνά αποσταγμένο έλαια με ισχυρή θεραπευτική δράση, διαφορετικά από τα αρωματικά έλαια που χρησιμοποιούνται για της κοσμητικά τους ιδιότητες μόνο. Η αρωματοθεραπεία είναι κομμάτι ενός ολιστικού τρόπου προσέγγισης της θεραπείας σε σώμα και νου, τόσο απαραίτητο στην καθημερινότητά μας. Που εφαρμόζουμε τα μαγικά μας; Μα σε όλο το σώμα φυσικά!

   ΜΑΣΑΖ ΚΑΡΕΚΛΑΣ

    

   Fast but Complete


   15’ - €10

   Ο χρόνος είναι μία πολυτέλεια που δεν μπορούμε να σας δώσουμε. Το μασάζ όμως είναι. Μέσα σε 15' θα κάνουμε μασάζ σε κεφάλι, αυχένα, πλάτη, πόδια και χέρια. Θα χαλαρώσετε και θα τονωθείτε για να συνεχίσετε την ημέρα σας ή να επιστρέψετε χαλαροί στο σπίτι σας.

    
    

   ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

   • Photoshop / 12 μασάζ, ειδικό τσάι και κρέμα:
    Στα 12 τα 2 δώρο, + δώρο τσάι + δώρο η κρέμα. Ραντεβού 1 ή 2 / εβδομάδα
   • Detox - Λεμφικό μασάζ: Στα 12 δύο δώρο + δώρο τσάι
   • Detox - Λεμφικό μασάζ: Στις 6 επισκέψεις η μία είναι δωρεάν και δώρο το τσάι
   • Ζητήστε την Μassage.Me Loyalty Card για να έχετε 1 δωρεάν επίσκεψη όταν φτάσετε τις 7 στο σύνολο.
   • Photoshop / 6 μασάζ /
    Στα 6 το ένα δώρο και δώρο το τσάι. Ραντεβού 1 ή 2 την εβδομάδα
   • Σε κάθε μασάζ δώρο voucher -10% για οποιαδήποτε κατανάλωση στο Garden bar εντός 10 ημερών.