ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ MASSAGE.ME

Η ανακούφιση σας από την εξαντλητική καθημερινότητα. Αυτός είναι ο στόχος του Massage.Me, τόσο απλός αλλά και τόσο ουσιώδης. Προσφέροντας τις πλέον λογικές τιμές, δυνατότητα σύντομων συνεδριών μασάζ, μια συναρπαστική ποικιλία επιλογών και πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε το καλύτερο μασάζ που κάνατε ποτέ! Μία τέχνη πανάρχαια το μασάζ ήταν μέρος της καθημερινότητας και βοηθούσε στον καλλωπσμό του σώματος και της ανανέωσης του μυαλού. Αφεθείτε λοιπόν στα χέρια μας. Η τέχνη αυτή που μετρά αιώνες εξέλιξης και σοφίας προσφέρει σε όλους μας ξεχωριστά, αυτό που έχουμε ανάγκη.
 

LOCKERS

Στο Massage.Me φροντίζουμε την άνεσή σας πριν και μετά τη επίσκεψη σας.
Σας παρέχουμε lockers που κλειδώνουν για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στη διάρκεια της επίσκεψης, ντους και προϊόντα ατομικής υγιεινής και περιποίησης όπως πιστολάκι, χτένες, αποσμητικό, ώστε φεύγοντας να μπορείτε να συνεχίσετε το πρόγραμμα σας.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Στο Massage.Me η υγιεινή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε πολύ αυστηροί στην ανανέωση όλου του ιματισμού για κάθε πελάτη μας. Σε αυτό το πνεύμα χρησιμοποιούμε ειδικό, γερμανικό σύστημα ώστε το λάδι που χρησιμοποιούμε να είναι μεν θερμό ώστε να απολαμβάνετε στο μέγιστο το μασάζ σας αλλά ταυτόχρονα να μην έρχονται σε επαφή τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν σε έναν πελάτη με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν σε άλλους. Για το λόγο αυτό το σύστημά μας, μας επιτρέπει τη χρήση προϊόντος χωρίς ο Μassage.Me Ambassador να έρχεται σε επαφή με αυτό.

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖ

Στην είσοδο σας καλωσορίζουμε με ένα αφέψημα ή spa water, το οποίο θα προετοιμάσει το σώμα σας να δεχθεί το μασάζ, θα το ενυδατώσει εντατικά και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα οφέλη του μασάζ στο μέγιστο. Μετά το μασάζ θα σας προσφέρουμε ένα δεύτερο αφέψημα ώστε να βοηθήσουμε το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες και να ενυδατωθεί σωστά.
 
 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Στο πνεύμα της φιλοσοφίας του Massage.Me, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τη περιποίησή σας είναι ειδικά επιλεγμένα ώστε να απολαμβάνετε τα μέγιστα πλεονεκτήματα από το μασάζ σας αλλά και την μέγιστη απόλαυση κατά τη διάρκειά του. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια και κρέμες από την γκάμα προϊόντων της εταιρίας ΌΛΥΜΠΟΣ αλλά και ηφαιστιογενείς πέτρες, βούρτσες φυτικής τρίχας και άλλα προϊόντα αντίστοιχης ποιότητας. Tα προϊόντα ΌΛΥΜΠΟΣ επιμελείται ειδικευμένος Βοτανολόγος-Βοτανοθεραπευτής με πολύχρονη εμπειρία, μεράκι και αγάπη. Παρασκευάζονται σε ειδικευμένα εργαστήρια, σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές και υπό αυστηρή επίβλεψη. Τα πιο πολλά βότανα προέρχονται από τις πλαγιές του Ολύμπου. Ο διαφορετικός προσανατολισμός των πλαγιών του Ολύμπου και η θέση τους σε σχέση με την θάλασσα επηρεάζουν κατά τόπους το κλίμα του, με αποτέλεσμα να επικρατούν τοπικές συνθήκες μικροκλίματος που σε συνδυασμό με το γεωλογικό υπόβαθρο και το έδαφος, ευνοούν την ανάπτυξη ιδιαιτέρων τύπων βλάστησης και χαρακτηριστικών βιοτόπων αντίστοιχα. Τα εξωτικά βότανα που δεν φύονται στην Ελλάδα είναι δικής τους εισαγωγής από παραγωγές χώρες Εμείς στο Massage.Me έχουμε παρασκευάσει για εσάς ειδικούς συνδυασμούς, ξεχωριστούς για κάθε μασάζ, ώστε να μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα του. Όπου υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, χωρίς να μειώνεται η αποτελεσματικότητα του μασάζ, σας καλούμε να διαλέξετε εσείς το έλαιο που προτιμάτε.
 

ΜΑΣΑΖ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

 

Feel Good 30’ / 50’ / 70'
Χαλαρωτικό

Healing 30’ / 50' / 70’
Deep tissue

Dream Catcher 30’
Μασάζ κεφαλής-αυχένα με λάδι ή χωρίς

Forever Young 30’
Αναζωογονητικό μασάζ προσώπου

Photoshop 50’
Στεγνό peeling και αντικυτταριτιδικό μασάζ

Detox 50’
Λεμφικό μασάζ

Signature 70’
Μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες και ελαιόλαδο, σε όλο το σώμα και το κεφάλι

Sun Burn 50’
Με Aloe Vera. Ευεργετικό για την επιδερμίδα κυρίως μετά από έκθεση στον ήλιο

Super Kid 30’
Χαλαρωτικό και αρωματοθεραπεία σοκολάτας, για παιδιά από 3 εώς 13 ετών

Business Tonic 30' / 50’
Χαλάρωση αυχένα και πλάτης, αποσυμφόρηση ποδιών, τόνωση με μασάζ κεφαλής με βασιλικό

Crazy Greek 50’
Τονωτικό μασάζ με τσίπουρο

 

ΜΑΣΑΖ ΚΑΡΕΚΛΑΣ

Fast but Complete 15'
Σχεδόν ολόσωμο μασάζ

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  • Photoshop / 12 μασάζ, ειδικό τσάι και κρέμα:
    Στα 12 τα 2 δώρο, + δώρο τσάι + δώρο η κρέμα. Ραντεβού 1 ή 2 / εβδομάδα
  • Detox - Λεμφικό μασάζ: Στα 12 δύο δώρο + δώρο τσάι
  • Detox - Λεμφικό μασάζ: Στις 6 επισκέψεις η μία είναι δωρεάν και δώρο το τσάι
  • Ζητήστε την Μassage.Me Loyalty Card για να έχετε 1 δωρεάν επίσκεψη όταν φτάσετε τις 7 στο σύνολο.
  • Photoshop / 6 μασάζ /
    Στα 6 το ένα δώρο και δώρο το τσάι. Ραντεβού 1 ή 2 την εβδομάδα
  • Σε κάθε μασάζ δώρο voucher -10% για οποιαδήποτε κατανάλωση στο Garden bar εντός 10 ημερών.